Disento

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

“Disento, interieurspecialist met ervaring”

Wij zijn Disento, interieurspecialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie en kenmerkt zich door grote zorg voor het daadwerkelijk tot stand brengen van uw leef- en werkomgeving. U kunt daarbij denken aan allerlei vormen van vloerbedekking (die wij overigens ook graag komen leggen), maar wij kunnen ook voor u een complete afstemmingsplan maken met vloerdessin, meubels, raamdecoratie en uw gewenste wandkleuren.

Ons dienstenpakket omvat het complete traject van advies tot het daadwerkelijk installeren. Wat wilt u nog meer?
Disento is gevestigd in het centraal gelegen Soesterberg, met eigen showroom en magazijn (zie contactgegevens en routebeschrijving).

Zakelijk partner met jarenlange ervaring

Disento werkt veel voor grote opdrachtgevers. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de markt van vloeren en raamdecoratie en kunnen hierdoor met een brede scoop onze service bieden. Onze toegevoegde waarde zit ook in artikelen transporteren, (voor)/(dé)monteren, inrichten, professionele schoonmaak verrichten, verhuizen en alles wat komt kijken bij volledig projectinrichting.
Daarnaast werkt Disento voor grote (zorg) organisaties en weten wij inmiddels goed waaraan de inrichting van een zorgruimte, -appartement, -huis of -flat moet voldoen.

“Onze showroom’s”

Fysieke winkel in Soesterberg, in het hart van provincie Utrecht

In Soesterberg beschikt Disento over een gezellige, kleinschalige showroom. Onze fysieke winkel is niet erg groot qua meters, maar wel qua aanbod! U bent hier dan ook van harte welkom om langs te komen en te genieten van ons ruime assortiment vloeren en raamdecoratie. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kunt u indien gewenst met de medewerk(st)er uw wensen bespreken, om u te laten inspireren of juist samen tot een mooi resultaat te komen.

Rijdende showroom; onze service bij u op de stoep!

Geen tijd, zin of in de mogelijkheid om bij ons langs te komen? Wij komen graag met onze, daarvoor speciaal ingerichte showroom busje bij U. Voor slechts €15,00 (t/m 15 KM vanaf Soesterberg) komen wij met langs met ons aanbod én uiteraard een ervaren medewerk(st)er. Indien u de aankoop bij ons doet, wordt de €15,00 in mindering op de offerte gebracht. Helaas is het niet mogelijk álle stalen mee te nemen, dus als u vooraf aangeeft wat u wilt, waar uw voorkeur naar uit gaat of welke verschillende producten u graag wilt voelen/zien, zullen wij vanuit daar een persoonlijke collectie voor u samenstellen.

[/spb_text_block]