Soesterberg

LAMINAAT, TAPIJT & VUILVANGMAT

Op de begane grond zijn voor aanvang van de egalisatie, vloerreparaties uitgevoerd voor het beste resultaat. Vervolgens is er geëgaliseerd (om de vloer over de gehele ruimte op hetzelfde niveau te brengen) en daar is bovenop een laminaat vloer verwerkt. Hierna zijn de trap en de overloop voorzien van een heerlijk zachte vloerbedekking op ondertapijt. Een vuilvangmat om het ongewenste vuil op te vangen en het hierdoor zo min mogelijk in te lopen op de laminaat vloer. 

Vuilvangmat type: Beautifloor nr. 990 black & edelmetaal afwerkstrip

wijk bij duurstede

LAMINAAT

Een mooie en nette laminaat vloer mogen bezorgen en verwerken. Door het uitzoeken van ons Balterio eigen label laminaat waren wij in staat de vloer binnen 4 werkdagen op te leveren. Dit label hebben wij vrijwel altijd direct op voorraad en op onze actie pagina kunt u hierover meer informatie vinden.  

Afwerking met plakplinten. 

SOESTERBERG

Trap met PVC en kleed op maat

In deze woning hebben wij de trap vanuit de nieuwbouw op mogen leveren met stroken PVC van tarkett. Om het passend te maken bij de rest van het trappenhuis zijn er edelmetaal strips toegepast. Edelmetaal heeft de voordelen van metaal maar de kleur lijkt op champagne wat een hele chique uitstraling geeft. Om de slaapkamer warmte te geven is er gekozen voor een kleed op maat. Van alle kwaliteiten tapijt in onze showroom is een kleed te maken, geheel naar eigen smaak zoals; de kleur, structuur, afwerking én antislip optie’s. 

PS: Deze klant heeft zelf een LED verlichting strip op de zijkanten gemonteerd. Wat ons betreft super creatief én erg mooi! 

SOESTERBERG

Sto stucen, sauzen, behangen en PVC

Deze nieuwbouw woning hebben wij mogen voorzien van sto stuc met DF pleister (ook wel: behang/saus klaar maken). Hierna zijn alle verdiepingen gesausd en twee kamers voorzien van fotobehang. Op de begane grond hebben wij PVC van Balterio verwerkt, op de eerste verdieping en zolder laminaat. Na de verhuizing maken we het af met mooi bekleedde trappen inclusief led verlichting én opzetplinten!  

Amersfoort

PVC & tapijt

Een mooie combinatie van een zachte en harde vloer in dezelfde tint waardoor beneden overloopt in boven. Zowel beneden als boven is alles afgewerkt met opzet plinten. 

utrecht

PVC

Wij hebben deze woning mogen voorzien van PVC. Op de begane grond, eerste verdieping en zelfs op de trap, hierdoor is een mooie eenheid gecreëerd! Voor PVC dient de ondergrond volledig vlak, vet- en stofvrij en zijn, tevens dient het ook voldoende hardheid te hebben. Daarom hebben wij de vloer voor het leggen geëgaliseerd. De trap is mooi afgewerkt met een strip en de vloeren zijn voorzien van opzet plinten. 

Wolfheze

PVC & tapijt

Het is natuurlijk dé trend van deze tijd; visgraat! In deze B&B komt het karakter van deze jaren 30 woning nog extra naar voren door deze vloer. Op de trap hebben we tapijt verwerkt, extra lekker voor zacht en warm! En om het geheel af te maken, hebben we boven de stroken over de breedte verwerkt.