Huizen

Houten vloer & raamdecoratie

Dit jaar starten we goed met de oplevering van deze prachtige houten visgraat vloer.  Deze gerookte witte eiken houten vloer in de kleur Bert geeft een speels, doch chique uitstraling aan het geheel. 

Het voorraam is voorzien van een prachtige duoshade in de kleur metallic taupe. Even zo mooi is de velourse gordijnstof. Hier is gekozen voor een ivorige kleur van het type Solution, geleverd in een dubbele plooi.

soesterberg

Visgraat PVC op begane grond, raamdecoratie en een kleed op maat

We noemen dit een trendalert en de reden waarom zult u snel zien! De bewoners wilde hun grintvloer behouden, waardoor wij hebben geadviseerd deze te voorzien van een ondervloer met egaliserende werking. Hier overheen hebben wij PVC van onze huiscollectie verwerkt. Visgraat met maar liefst een toplaag van 0.70 en een voelbare structuur. Ook is er gekozen voor een kleed op maat. hier is gekozen voor type Mystique van Interfloor. 

Voor de raamdecoratie is gekozen voor de zeer geliefde zwarte jaloezieën. Om extra sfeer te creëren hebben we zwarte in-betweens ingehangen. Met een metallic look en de prachtige wave plooi! 

utrecht

Spoorwegmuseum & Disento

Een stukje nostalgie! Tijdens een gezellig uitje met opa, oma en kleinzoon naar het spoorwegmuseum; wel een hele bijzondere trein tegen het lijf gelopen! De vriendelijke medewerkers van het spoorwegmuseum hebben Hans een exclusief kijkje binnenin laten nemen, omdat;

Hans (mede-eigenaar Disento) ruim 25 jaar geleden, het leuke project heeft mogen uitvoeren om de trein “ het schapenhok “ te voorzien van nieuw marmoleum tijdens de restauratie voor het museum.

Zie alle foto’s voor de trein zoals deze er nu bij staat, alsmede de foto’s van de werkplaats in Amersfoort waarin Hans destijds de vloer heeft gelegd.

HUizen

Laminaat op bovenetage & raamdecoratie

Wat een prachtige eerste verdieping! Alle tot in de puntjes gedaan en daar mogen onze vloer en raamdecoratie onderdeel van uit maken. Wij hebben laminaat verwerkt en dit is afgewerkt met 90×15 stijlplinten. 

Op de grote slaapkamer is gekozen voor een elektrische duoshade. Deze is middels afstandsbediening te besturen. De kinderkamer is voorzien van metallic rolgordijn in de kleur grijs (ook leverbaar voor dakramen). Diezelfde stof is ook gemonteerd in de badkamer, echter in een beige uitvoering. 

Ontzettend lief een prachtige bedankje ontvangen van de bewoners. 

LEUSDEN

Egalisatie en PVC visgraat op de begane grond & tapijt op de trap en eerste verdieping

Dit prachtige huis in Leusden hebben wij morgen voorzien van een vloer op de beneden etage, de trap en de eerste verdieping. Voor de begane grond is gekozen voor de trend van dit moment; visgraat. Alvorens wij het PVC konden verwerken, hebben wij de vloer eerst geëgaliseerd. Hierdoor ontstaat er een vlakke en strakke ondervloer, welke de juiste basis biedt voor een geschikt en mooi resultaat. De trap, overloop en kamers zijn voorzien van ondertapijt met een chique tapijt. De glans geeft het geheel een classy uitstraling. De entreemat is netjes afgewerkt en sluit hierdoor goed aan op het PVC. 

AMERSFOORT

Tapijt op de trap en overloop

Ook in Amersfoort een mooie, strakke trap opgeleverd! Deze trap is voorzien van een rubberen ondertapijt, welke de trap een volle uitstraling geeft en de levensduur van het tapijt verlengt! Het loopt hierdoor extra zacht en reduceert ook nog geluid. Voor het creëren  van een eenheid is ook de overloop in hetzelfde tapijt door gelegd.

Tapijt type: Interfloor Scarlatti  

Soesterberg

Laminaat begane grond, tapijt op de eerste verdieping & een vuilvangmat

Op de begane grond zijn voor aanvang van de egalisatie, vloerreparaties uitgevoerd voor het beste resultaat. Vervolgens is er geëgaliseerd (om de vloer over de gehele ruimte op hetzelfde niveau te brengen) en daar is bovenop een laminaat vloer verwerkt. Hierna zijn de trap en de overloop voorzien van een heerlijk zachte vloerbedekking op ondertapijt. Een vuilvangmat om het ongewenste vuil op te vangen en het hierdoor zo min mogelijk in te lopen op de laminaat vloer. 

Vuilvangmat type: Beautifloor nr. 990 black & edelmetaal afwerkstrip

wijk bij duurstede

Laminaat door gehele woning

Een mooie en nette laminaat vloer mogen bezorgen en verwerken. Door het uitzoeken van ons Balterio eigen label laminaat waren wij in staat de vloer binnen 4 werkdagen op te leveren. Dit label hebben wij vrijwel altijd direct op voorraad en op onze actie pagina kunt u hierover meer informatie vinden.  

Afwerking met plakplinten. 

SOESTERBERG

PVC op de trap & kleed op maat

In deze woning hebben wij de trap vanuit de nieuwbouw op mogen leveren met stroken PVC van tarkett. Om het passend te maken bij de rest van het trappenhuis zijn er edelmetaal strips toegepast. Edelmetaal heeft de voordelen van metaal maar de kleur lijkt op champagne wat een hele chique uitstraling geeft. Om de slaapkamer warmte te geven is er gekozen voor een kleed op maat. Van alle kwaliteiten tapijt in onze showroom is een kleed te maken, geheel naar eigen smaak zoals; de kleur, structuur, afwerking én antislip optie’s. 

PS: Deze klant heeft zelf een LED verlichting strip op de zijkanten gemonteerd. Wat ons betreft super creatief én erg mooi! 

SOESTERBERG

Sto stucen, sauzen, behangen en PVC

Deze nieuwbouw woning hebben wij mogen voorzien van sto stuc met DF pleister (ook wel: behang/saus klaar maken). Hierna zijn alle verdiepingen gesausd en twee kamers voorzien van fotobehang. Op de begane grond hebben wij PVC van Balterio verwerkt, op de eerste verdieping en zolder laminaat. Na de verhuizing maken we het af met mooi bekleedde trappen inclusief led verlichting én opzetplinten!  

Amersfoort

PVC begane grond & tapijt op de trap en eerste verdieping

Een mooie combinatie van een zachte en harde vloer in dezelfde tint waardoor beneden overloopt in boven. Zowel beneden als boven is alles afgewerkt met opzet plinten. 

Soesterberg

Laminaat, blokplinten & montage

Een leuke montage klus gecombineerd met vloer leggen! De kasten zijn bij de ikea aangekocht en wij hebben deze met veel plezier in elkaar mogen zetten terwijl onze stoffeerders het appartement mochten voorzien van laminaat en blokplinten. 

utrecht

PVC verdiepingen & op de trap

Wij hebben deze woning mogen voorzien van PVC. Op de begane grond, eerste verdieping en zelfs op de trap, hierdoor is een mooie eenheid gecreëerd! Voor PVC dient de ondergrond volledig vlak, vet- en stofvrij en zijn, tevens dient het ook voldoende hardheid te hebben. Daarom hebben wij de vloer voor het leggen geëgaliseerd. De trap is mooi afgewerkt met een strip en de vloeren zijn voorzien van opzet plinten. 

Wolfheze

PVC verdiepingen & tapijt op de trap

Het is natuurlijk dé trend van deze tijd; visgraat! In deze B&B komt het karakter van deze jaren 30 woning nog extra naar voren door deze vloer. Op de trap hebben we tapijt verwerkt, extra lekker voor zacht en warm! En om het geheel af te maken, hebben we boven de stroken over de breedte verwerkt.